Dumma mage!

Ååh, dum mage, dum mage! Jag trode du skulle vara bra i dag! Du har ju hållt dig lugn i natt!
Kliver upp, tar en duch! Ja, det känns skapligt bra. Ska börja försöka pillra i sig lite frukost! Nej då, då börjar du i gen. Det onda kommer sakta men säkert tillbaka. Varför nu?! Det är inte så lägligt faktiskt.
Får bli en till dag i smärta i soffan och en massa hällsokost så borde det lösa sig. Hoppas jag! Så magen, gör bara som jag vill nu! Första tabbletten får bli en för imunförsvaret, mycket rosmarin som ska ha en bra effekt mot just imunförsvaret.
Jag ska nog vinna över dig, krongel mage!

Nejnejnej, det får inte hända.

Nejnejnej, det får inte hända. Jag får inte bli sjuk nu. Jag vill inte vara sjuk nu.
Men anat att jag börjar bli det. Kroppen har bettet sig onormalt på en massa sätt. Nej den är inte som den ska.
Och nej jag är inte bakfull, jag har inte den så kallade "dagen-efter-influensan" som en del kan skylla på. :D haha Nej, min kropp är helt enkelt inte som den ska. Sovit så fort det gått när inte magen gjort ont, gjort allt för att känna mig frisk som en nöt kärna i morgon. För då väntar jobbet. Hoppashoppashoppas!

Städ problem löst?

Nu är friden slut. Conny har kommit hem och sjunger för fulla mugar på någon knepig låt. Öronen har fått vila klart för i dag verkar det som. d; hahaMoster hade lagt ut en text på sin facebook som passar mig perfekt. Det löste liksom dagens problem    ... Städningen. 
 
"Om du har stökigt hemma, gör så här:
1. Skapa en mapp på datorn.
2. Ge mappen namnet "Stöket i huset."
3. Ta bort mappen.
4. Datorn kommer att fråga:"Vill du ta bort stöket i huset permanent?"
5. Klicka på ja knappen.
6. Lägg fötterna på bordet, ta en grogg och bara NJUT ♥


haha! så ja, bord man testa i ett desperat försök?! :D Haha

Det är sånna här dagar ...

Det är sånna här dagar man borde ta sig tid till oftare. Sova länge, sen bara mysa och bara små pyssla med det man gillar. Jag älskar att sitta i soffan med tv på lågt ljud så man hör lite vad som händer, sen datorn framför mig och bara kolla runt på sånt som faller mig in. Pojkvännen är och jobbar (Dag för en gång skull :O ) Så jag är helt ensam.
Snart ska jag lägga på en ansiksmask och börja plocka lite till. (har några kartongerkvar som ni ser på bilden nedanför)
Ska försöka lägga upp lite bilder på nya lägenheten senare när jag städat och gjort fint! :)En bild från webbcameran har jag i villket fall nu.
Ja, det är så när jag var på ikea med 2 kompisar blev de helt förvånade när jag köppte så grymt mycket hyllor.
Jag försökte då ge förklaringen som löd så här "Jag ska sätta upp hyllor lite överalt på en vägg"
- Jag förstår att de börja skratta, för det lät inte alls bra. Nej inte ett dugg. haha
Här är en bild som visar  hur jag menar + en nyvaken tilla.Ska man skratta eller gråta?

Jag berättade förut om prydnads fix jag skulle göra. det gjorde jag och oj så tjusigt det blev. Men det fick endast pryda mitt sovrum i ca 1-2 timmar. Blev det inte så snyggt som du tänkt? - Jo, det blev kanon snyggt. Men pojkvännen hade ned det och allt gick sönder! Nu ligger mina fina saker på soptippen. Suck. Man ser även exakt vart den mistänkte har stått. Så nej, skylla på någon katt var inte lönt i hans fall. d;
Men jag fick då en fråga besvarad - det prydde inte golvet lika fint!Nej oj, det var ju inte ...

Nej oj det var ju inte det här jag skulle göra.
Nej jag skulle laga mat och blocka fint med nya dekorationer jag köpt i dag.
Typiskt mig. Eller nej, man ska aldrig skylla på sig själv. Det är datorn fel. Ja helt klart. För det är väll trott allt inte mitt fel att den är så rolig?  - Nej precis!  hahaOch nu plöttsligt kan jag strycka punkten "Laga mat". Conny tog precis upp varsin värm pizza ur frysen. Och jag takar inte nej. Nej för efter en hård dag får man unna sig något. d; Eller?Nu väntar den nya tv som pojkvännen köpt i dag. :)

Jag behöver ett mirakel!

Nu sitter man här, rätt nöjd med dagens insatts. Nej helt nöjd är jag  inte än. Och i kväll kommer jag nog få inse att jag satt ribban för högt.


Att göra i dag:
- Slänga allt skräp
- köra lite grejer till lägenheten
- Köra lite grejer hem till syrran
- Beställa en soffa
- Skruva upp alla hyllor
- plocka upp lite ur kartonger som faktiskt står kvarOch nu kommer er tanke. Hur i tänkte hon hinna med allt detta på en dag och hur långt har hon igentligen komit?
- Till mitt försvar så säger jag attjag inte tänkte ett dugg. Det enda som rusa genom huvudet var "MÅSTE FÅ GJORT NU!"
Och hur långt har jag igentligen hunnit? - Ja, halva första punkten. Lite sopor kvar. ååh, hur deppig kan man igentligen bli?
Jag behöver ett mirakel! Endra en trolstav eller någon som kan stoppa tiden. Tips om var jag kan hitta det uppskattas! d; haha

Nu sitter man här i köket, surfan och lagar lite mat och är lite allmänt missnöjd med sig själv.
- Nej Tilla, nej! Tänk possetivt!

Blev det mysmat i går? - Jajemen! :D

Jag fick lite mys mat i går. :O Potatisgratäng och kött. :) Smaskens, fick dock äta den själv eftersom pojkvännen redan ätit. menmen, allt är bättre än köttbullar och makaroner. d;


I dag har jag i villket fall fått upp lite hyllor och lapor. :) Kanon ju! Eller jag poch jag,  Conny gjorde de medans jag slockna i sängen. Helt utslagen. Så en tupplur passa fint! :)Typiskt, har för mig jag skulle skriva något mer. Men det har försvunnit ut helöt ur huvudet på mig. Sånt som händer. Får återkomma till det sen. d; haha

God middag till kvällen?

Slutat jobbet för i dag. Galen dag så nu vet man att man lever. d; Haha.
Blir att dra hem nu och där antar jag att pojkvännen väntar. Man får hoppas på någpon god mys middag. men det kan jag väll bara drömma om. Men jag får leva på hoppet. Haha! :D Blev nämligen så  avensjuk på Sandra i dag. Hon berättade att hennes kille gjort världens mys middag tills hon slutade i går kväll. Sött! ^^  Mummsig kykling och grejer. Men jag får nog vara glad om jag får köttbullar och makaroner. Men det kanske också kan vara mysigt? - hum ja, om man verkligen tror tillräkligt mycket på det. d; haha! Nej vet ni vad? Ni har nog redan märkt det för länge sen, men jag säger det endå. Jag har inget vettigt att säga i dag. haha! :D Svammel svammel, får bli mina sista ord som jag tycker förklarar hela inlägets inhehåll. d;


Kryp fritt?

På väg till jobbet nu. 12:00- 22:00 så passar på att slänga upp ett inlägg nu.Natten blev både bra och dålig.
Har jag berättat att jag såg något stort kryp i sovrumet som kröp in under listen? (snuskigt!) Efter det har jag sprutat insekts spray där och jag trode han hade dött för länge sen. Men inte!  i går låg jag och försökte sova när pojkvännen ringer. Då upptäker jag det förbannade krypet. Så jag stänger in den i ett glas så att pojkvännen kan döda de när han kommer hem. Jasg får lov att sova på sofan med en filt. Inte skönt!Men nu är ivillket fall vårt sovrum krypfritt!    ... Hoppas jag.
men får väll tacka Conny för att han vela ring aoch väcka mig när jag skulle upp tidigt. :D haha


Snabb bild från bussen.

Sova är härligt!

Oj råkade visst slockna. Sov inte länge i natt på grund av att jag inte klunde sova. ca 4 timmar fick jag i villket fall. 
Så inte så konstigt att jag somnade till när jag kom hem och vaknade nu. Och gud så skönt det var! :D Jag gillar!

Internet är helt plöttsligt okej.

Har precis slutat jobbet. Sitter på bussen hem, och det ös regnar. Är det inte typiskt att när man inte har bil. Ja då ska det minnsanregna. Regnat i ca 2-3 timmar nu. Surt? - öhm ja!Men gårdagen blev i villket fall rolig trotts plan ändring.
Lurade på mamma att skaffa facebook. Hon som aldrig använt en dator.
Och ja det blev en genomgång av allt. Ja till och med hur man använder musen. :D Haha!
Ett glas vin och datorkunskap med mamma fördröjde jag alltså hela kvällen med. Skoj! :D
Men förvånad blev jag. Trode aldrig mamma skulle vilja lära sig så mycket som hon vela. Och jag trode absolut att hon skulle tröttna och ge upp. Men inte, mamma sitter kvar vid datorn när jag går och lägger mig! Och börja tjaja direkt på morgonen om att jag skulle hjälpa hennne lägga upp bilder. :D Haha!
Och inte nog med allt det här. Nejnej, det kommer mer. Pappa vela skaffa en hotmail. :O Så dator kunskap med pappa blir det någon dag också.  Förvånad men på ett posetivt sätt. Helt enkelt super kul!
Ni som läser det här  tycker nog att det inte är så stor grej. Men jag kan lova er, det är det. De två mest otekniska mäniskor som helldre skriver ett handskrivet brev än att skriva det på datorn vill plöttsligt lära sig. ^^  Bravo! :)


Daggs för buss byte nu. Återkommer senare.

Snabba vändningar

Snabb vändning på dagens planer.
Lära åka till borlänge och sova över. Conny Skulle komma hem senare från sitt natt jobb i morgon än jag trot. Så då hinner jag inte få bilen i tid. Men det mest sura var att det endast handlade om 10 minuter! Suck.
En posetiv sak är att jag äntligen kan ha datorn på bussen. Kanon! Jag är glad! :)

Snabba vändningar

Snabb vändning på dagens planer.
Lära åka till borlänge och sova över. Conny Skulle komma hem senare från sitt natt jobb i morgon än jag trot. Så då hinner jag inte få bilen i tid. Men det mest sura var att det endast handlade om 10 minuter! Suck.
En posetiv sak är att jag äntligen kan ha datorn på bussen. Kanon! Jag är glad! :)

Flytten + Ikea

Flyttningen går sakta men säkert framot. Allt känns så roligt men ändå frustrerande. Man känner sig så pepp men på samma gång har man gett upp. Men varför? - Jo för att vi borde igentligen vart klar vid den här tiden. Men det är så mycket kvar! Och det beror på att jag och pojkvännen har gått om varrandra totalt i ca 2-3 veckor. Inte en ledig dag tillsamans. Suck. Men man får väll hoppas att det blir klart det här året i villket fall. d; HahaMen måste ju bara tacka Sandra och Jutta för en toppen dag i lördags. Då var det Ikea för hela slanten.
Skoj och mycket tok. Hemvägen var dock lite, mja vad ska man säga   ... Blåsig?
Ingen luftkonditionering i bilen och det resulterade i att vi fick ha alla bilrutor nere från Gävle till falun.
Skapligt galen frilla efter det! d;Tillbaka? - Lita på mig

Världens lyckligaste Tilla?  - Jajemen. Jag är tillbaka!
Tillbaka vart? - På internet! Ny fräsh datorn med trådlöst internet! Kan inte bli bättre, ååh så jag har längtat.
Datanörd? - Jo, det skulle man nog kunna kalla mig. d;  Nu är det bara att börja utforska min nya älskling. ;)Vi hörs!        ... snart! :D

Äntligen har man ...

Äntligen har man fått tag på internet!
Som ni ser har jag inte vart in på internet på ja, jag vet inte hur länge. Och det på grund av flytt!
Och nu börjar det se ut som ett hem i villket fall. Skönt! Men det saknas en del saker sim jag tänkte köpa i helgen. -Ikea för hela slanten med Jutta! (Som det ser ut nu) Trevligt! :)
Men det är inte bara inredning som saknas utan även Internet!  Måste köpas snart! Så räkna med dålig uppdatering ett tag till. d;

RSS 2.0