Thailand

Så här några dagar efter jag åkt och inget har jag skrivit som jag lova. Det är då era tankar kommer. "Satmaran lovar och ingenting hålls". Men stryk den tanken och för nu skriver jag ändå tillslut och jag har mer att berätta än första dagen.  (Ursäkten är i vilket fall att vi inte haft Internet förens nu.)I går var jag med om något härligt, mysko men mysig sak på samma gång. Vi åkte med en båt ut och snorklade på djupt vatten och vackra stränder. Och vad är det för mysko med det? - jo grejen var den att jag kände mig som en stor hårig karl för första gången. Personalen på båten var ena riktigt pinglor. Ni skulle sett benen, håret och sminket. Men grejen var det att dessa pingor jag blev slagen i kvinnlighet inte var snygga tjejer utan     ... ja vad ska man säga    ... mja, killar.   Men vilka härliga personer. Så söta, roliga och härliga. Mer av sånt, tack! :D   Jag gärna känna mig som en karl bara man får umgås med såna trevliga personer. xD Ja man får vara med om en massa nya händelser och känslor här. Min första känsla i taxin till huset vårt var " nära döden upplevelse". - Japp, de verkar nämligen prioritera tutan före bromsen. Och reglerna verkar inte vara till så stor användning, bara de funkar.  Hel dragen linje och farthållare går  fet bort. Vi var nämligen 3 bilar i sidledd vid en heldragen linje. Mysigt? - inte ett dugg.  (mer om det senare)


Och bilder? - Jag har försökt ladda upp men funkar inte. Inte det bästa internett och dator här. kommer senare när jag har mer tid. :)
Thailand

Inge bloggning i går. Varför? -  Jo, först jobbade jag. På bussen hem kände jag hur död jag var. Så ner till svärföräldrarna och käka. Hemma gjort pizza, super gott! :D  Sen hem och stupa i säng. ;)


och gjort i dag? - Packat det sista och städat som en tok. Och hej och å så rent det blev. Har det vart renare? - Nejdu, det kan jag aldrig tänka mig. Jag är nöjd. :)

Och vad händer i morgon? - Ja, då blir det flyget mot Thailand. Jag är överlycklig!


Kommer finnas dator där, så bloggen kommer inte läggas ner under de här 3 veckorna jag är där. :)

Ny header

Ny Header som ni kanske ser. Vad tycker ni? Fin ful? Är själv lite osäker vad jag tycker. Så ni får bestämma om den ska vara kvar eller bort med en gång. ;b 

Super medel?

Det är när man lever så här lite snålt eller ja fattigt, man hittar de allra bästa fynden! Billigt och super bra!
Jag har köpt ett fett lösande medel. Använde det nu när jag rensa ur skafferiet. Och Jag överdriver inte när jag säger att de rann ner brunt äckel. :S Bara att spreja på så ser man hur jävla skitigt de är. Fy fan säger jag bara. Och nu undrar ni vad de var för super medel? - Ja fett lösare av märket Eldorado. Som alla vet är det ett väldigt billigt märke, men oj så bra det är!


Tummen upp för bra saker!

 


Dagens planer?

Jahapp, då har man vaknat för dagen. Ledig i dag.  Jobbar i morgon. Men det är lungt sista jobb dagen innan vi drar. :D (Om de blir av) 


Så vad har du plander för dagen då?
- Nu ska jag hämta mitt dagliga te, hallon smak, mums! 
- Rensa ur mina 2 skaferier. Behövs!
- Hjälpa Conny att packa.

Melissa Horn

Jag har hittat något underbart som många andra säkert redan har hittat för länge sedan.
Melissa Horn! Nu sitter alla som känner mig och gapar och tänker " Vad nu?!  Slipper vi Håkan Hellström nu? " Mitt svar på det är  - ABSOLUT INTE! Han kommer fortfarande spelas men även denna galet duktiga tjej. :)Ett litet smakprov,  Melissa Horn - Vår sista dansHåll en tumme för mig

Jag hoppas och hoppas. Blå håller min tumme, men bara en 2 betyder otur. Och det har jag så det räcker och blir över.  Jag vill så gärna sitta på flyget mot Thailand på Söndag!

Vackart? - Skulle man kunna kalla det, ja! :D

Vad är det här? - Ett skämt?

Hur kan man ha sån otur som jag har?
Okej, jag har aldrig haft någon vidare tur. Nej, jag är ingen tur-unge. Men de senaste dagarna har var dropparna som fått bägaren att rinna över.


Jag ska åka till jobbet. Men måste gå upp vid kl 9 även fast jag börjar kl 15. Bussarna går uselt på Lördagar.
Jag går upp duschar blåser håret och ska precis sätta mig och platta håret som alltid. Då märker jag, plattången har gått sönder!  Typiskt? -JA! 


Inget att göra åt saken, får lov att köpa en ny när jag kommer in till stan.
Men kom  jag till stan? - Ja, men nära på inte.  Halv vägs till bussen märker jag att jag aldrig i hela mitt liv kommer hinna. Ringer pojkvännen i panik.  Konstigt nog har jag faktiskt en väldigt snäll pojkvän som kliver upp och skjuttsar mig till bussen.


Och sen har jag berättat att jag ska åka till Thailand för en gång skull. Jag ska äntligen ta mig ledigt och vara ledig i 3 veckor i Thailand.          ... Trodde jag ja. Nej då blir det ett vulkan utbrott, som gör att jag kanske inte kommer få åka.  Suck, vad är sannolikheten egentligen?  - Ett vulkan utbrott?! - Hallå? är det ett skämt?  Det låter så. Men som synd är, är det inget skämt. :(Ska man stänga in sig i ett rumt ett par dar och se om oturen vänder tur? - Känns så.  Ett Lycka till med allt hade setat fint. ;)


Vår tecken

Dålig uppdatering på grund av jobb.
Jag har sett 2 vår tecken nu. Känns underbart. ^^

Det första vår tecknet var en fjäril. Dock helt död och mosad. Det gjorde mig dock inget, efter som jag avskyr allt som har med småkryp att göra. d;
Den andra var dock finare, tussilago! :D Dom välkomnar vi mera!


Just nu håller jag på att packa, åker nämligen till Thailand nästa vecka. Underbart!
Packar lite tidigt? - Japp, lär göra det. Jobbar hela nästa vecka.


Körslaget

Då är det körslaget för hela slanten i kväll. Lung och skön kväll. Härligt!  ... Det är då man får kraften tillbaka. ;D


Och ja, lär ju orka med några fler dagar. Åker ju som sagt till Thailand snart. Om ca 15 dagar och blir borta i 3 veckor. Härligt! :D Längtar? - Helt klart!Någon mer som kollar på körslaget i kväll? - Vem har vart bäst tycker du?Stärdar inte du?

Nu när ni ser att jag sitter vid datorn i gen tänker ni väll ”Hallå skulle inte hon städa?” – Jo jag skulle städa, eller jag håller på att städa men tog en paus. En väl förtjänt sådan.
Och då tänker ni igen ”Lat? Man får ingen välförtjänt paus förens man är klar”
- Jo, om man har 38graders feber.
Så kommer er tanke ” Men hörru, sluta snacka skit, du var ju och badade på äventyrs bad i dag”
– Ja jo, det är sant. Men då viste jag ju inte att jag hade feber. Jag är en sån som inte känner av så mycket hur sjuk jag egentligen är.  Om jag ska var helt ärlig kände jag knappt av det nu heller.
Och då kommer er misstänksamma tanke igen ”Men varför tog du tempen då?”  
-  Ja, de kan man fråga sig. Jag städa och jag tyckte att allt gick så jäklans segt. Det var mer för att ha något att skylla på. Och då uppenbarade de sig för mig. Jag  har feber!


Är det daggs?

Har precis kommit hem från äventyrsbadet i Borlänge.  Kan ju säga att de är långt i från bland de bästa. Men det får väll duga när man bor närmast de. :)
Även fast man åker dit för enbart lek så blir de tame fan en rejäl träning. Upp och ner i trappor, trampa vatten, simning. Ja de flesta muskler får sig en omgång. Och ja, även humöret får sig en kick. :) Man är nog för sällan barn! ;)Men snart kan jag inte slingra mig längre. Städningen väntar. Tvätt högen växer och även så disken. Damm råttorna blir bara större och större och lika högarna med saker på golvet.  Suck, är det dags? - Ja Tilla, det är daggs nu.


Förklaring.

Fick en kommentar angående förra inlägget. Att det negativa med varierad träning var att man lära ha olika kort överallt, gymkort, jympa kort, kort i någon simhall.Men jag säger, inte alls då. Finns många varierande tränings former och som du inte måste ha ett kort till. Det mesta kan man göra hemma. ut och gå, jogga, cykla, gymma (går utmärkt att köra olika övningar på golvet hemma) på sommaren kan man simma i sjöng i närheten, Sen finns det massa böcker och dvd filmer med jympa pass eller yoga och liknande. Så alla tränings former kan man göra hemma, olika kort till olika ställen är bara för att lyxa till det lite. :)


Vinnande tränings tips

Jag frågade er häromdagen om ert bästa tränings tips. och tänkte nu lägga upp vinnande bidraget med en belöning som länk.


Josefinas bästa tränings tips :
"Jag är en sån som tröttnar fort så jag försöker alltid träna varierat :) Simma, cykla, gå, gymma, aerobics... På så sätt blir det mycket roligare och man känner sig mer motiverad!"

http://josefina.blogg.se/Detta är säkert och gammalt trick men värt att hyllas.
För tänk er, alla måsten man lär göra skjuts gärna upp eller skippas helt. Med lite valfrihet vad man känner för just då gör att ordet "måste" byts ut till vill. Så i stället "I dag måste jag ut och jogga" Blir till " i dag vill jag ut och springa"  Det gör det tusen gånger lättare att dra på sig spring skorna. :)
Superglad

Jag är superglad! :D Nu ska Internet funka som det ska.  ^^Bättre uppdatering kommer efter kl 21, för nu ska jag se Sveriges värsta bilförare. Super kul program, får inte missas! ;D


kramis så ses vi snart.


Snygga tränings kläder är ett +

En sak jag ska införskaffa mig är snygga tränings kläder!
Det gör det hela lite roligare att träna.


Titta bara på dessa snygga tränings linnen från http://www.laredoute.se/


Mums!Ursäkta + Vill du ha en länk?

Ni får ursäkta, men datorn funkar inte som jag vill. Därför väldigt dålig uppdatering just nu. Ska fixa det så snart jag kan! :)  Följ mig via blogglovin så ser ni när jag uppdaterar. :)

 

Och glöm inte att lämna era bästa tränings tips. Just du kanske vinner länken på min blogg?


Ge mig ditt bästa tips!

Satt här och surfa runt och läste lite om motion och hälsa. Så slog det mig. Vilket är ert bästa tränings tips?


Vare sig det är "peppnings metoder" till dig själv eller någon bra tränings form.


Den person som ger bästa tips får sitt tips upplagt med en länk. :)
Glad eller besviken? / Tips

Jag kan inte beskriva vad jag känner nu faktiskt. Glad? Arg? Besviken? nervös?
Jag kan inte sätta fingret på det.
Var som sagt på körskolan i dag. Har tagit enormt långt tid för mig. Och så äntligen i dag så tyckte de att de var daggs att boka teori prov och uppkörning.      ... men, jag åker till Thailand den 25 april.  Men det hindrade inte dom.
Kanon tänkte jag. Härligt att ha det överstökat innan Thailand. Men där kom bakslaget.
Jag hade ju inte gått den 4 timmars kursen man tydligen lära göra nu. Och fanns det någon innan 25?  - inte då! 
Så ja, jag får knalla tillbaka efter min 3 veckors Thailands resa. Typiskt!

Borde jag vara glad för att de äntligen börjar prata på om uppkörning? 
Men besviken att jag lär vänta?  Hur ska jag känna egentligen? :S


haha inte största problemet som finns i hela världen. Men skulle ju vara kul att veta hur man känner när man berättar de för folk. ;D

Lite promenader har jag hunnit med också. Lite tips hur ni ska hinna med att röra på er en fullspäckad dag.
Det gamla hederliga tricket :


-  Hoppas på/av bussen lite längre bort.
-  Eller ska du bara åka en kort sträcka, och bussen går om en kvart? - Ja varför inte gå då, ni kommer fram nästan samtidigt ändå. :)lycka till! - Till mig själv

Då ska man göra iodning sig snart. Ska till körskolan, har körlektion. Suck säger jag bara. Man blir inte så motiverad när man hållit på så länge som jag. Haha va kan det vara? - ca 2 år?   haha
Nu tänker ni naturligtvis, hur talanglös är den där bruden?!  - Jag ska lugna er.  Det är nämligen tidsbristen.
Har alltid mycket att göra och körkortet har alltid varit den som kommit i kläm. Men snart borde jag väll ändå ha det?  - man får hoppas på det. Ett lycka till hade kanske vart bra?

Dator krångel

Knappt någon uppdatering i dag. Dator krångel hela dagen. :/

Jag tar igen  det i morgon. :)


kramisar!
 


Krongel

Kort och snabbt inlägg nu.

Ska snart hem till mammsen och pappsen och äta påsk mat.
Men hade tänkt mig svara på lite kommentarer först. Det sprack!
Internet så det funkar inte nu.  Ska försöka hinna med det senare i kväll om inte kommer svaren i morgon bitti. :)Kram!

 


Super lurar

Häromdagen köpte pojkvännen en hur bra mp3 som helst. Och hur toppen som helst när man tränar.
Ni vet den där lilla klumpen som hänger ner över magen och dinglar om man inte stoppar i den i en ficka. Är helt enkelt bara i vägen. Den finns inte på den här, det är alltså bra 2 hörlurar.  Hur kanon är inte det? Sitter kvar i öronen  gör de å. Och hur mycket musik får de platts? - Massor!  Vad kan man mer begära? - Inget. Har bara en sak att säga, kanon!Ett par bra lurar gör att allt går så mycket lättare att komma ut att träna. :)

Ny gjord kjol

Då tänkte jag lägga upp bilder hur det blev. Har dock bara blivit klar med kjolen än.
Man vill ju inte riskera att väcka varenda kotte med det ihärdiga fräset. ;D

(Kanske inte den bästa bild)


Som sagt gör jag om gamla kläder, och den här är gjord av :


- En stor grå t-shirt
- Gamla gardiner ( spetsen)Så sådär blev resultatet. :D


Ny kjol på g

Sitter och syr just nu och har en liten syjunta för mig själv. haha
Jag tror det blir rätt bra faktiskt. :)
Håller på att syr en kjol  och funderar på att sy en matchande liten topp till eller liknande. Vi får helt enkelt se vad jag får för ideér.


Kika in senare i kväll, så får ni se resultaten! :)
Här i tv soffan sitter jag och syr just nu. :) (Ni ser en liten skymt och kan ana hur kjolen ser ut. :) )


God morgon


Trotts en sen kväll har jag kommit upp ur sängen. Dock  halv 2, men jag är nöjd kunde ha blivit senare. ;DJust nu sitter jag och dricker ett gott uppgigande te. Smakar citron. Mums!
En härlig liten sak att starta dagen på. ^^ Har även ett nummer topp hälsa i knäet. Vad kan vara bättre än lite peppning och inspiration för dagen? :D
Föresten har någon läst den tidningen? - Om inte gör det! Den är inte som alla andra. I den är det super bra tips och en massa pepp och inspiration! :DHittade en grej i nyaste numret, som jag tyckte var kanon.  Det är ett par/kompis lopp i sommar i Stockholm. Då springer man loppet åt olika håll till paren möts. Så räknar de för den sammanlagda tiden. Låter hur kul som helst! :D Tror jag ska anmäla mig och pojken till den. ^^ Då får man ytterligare motivation att ut och träna! :D


(Hittade dock inte bild på nyaste nummret, men hittade nummret då jag fick upp ögonen för tidningen :) )


Sovdags

Oj oj oj va tiden rusar iväg. 
 
Här sitter jag framför datorn och pojkvännen kommer hem om endast någon timme från nattskiftet.
Borde man kanske dra sig mot sängen? - suck, ja de borde man om jag ska orka göra de saker jag tänkt göra i morgon.


-  Ut och gå / Jogga
- tvätta
- städa av golven
- rensa ur kylen och skafferiet
- sy något nytt plagg


Nej, jag tror jag får lov att säga tack och god natt för i kväll .


Första linnet jag sydde om

Hittade en bild på första linnet jag sydde om. Enkelt men en klar förbättring, så jag blev rätt nöjd ändå.

Var ett helt vanligt svart h&m linne som var helt trasigt nertill.
Sen 2 underdelar från två andra linnen som ena var för kort och de andra bara fult. ;D
Så 3 oanvändbara linnen blev ett helt användbart linne.
Det är värt att tänka på om man syr om kläder.

Lite frågor man kan ställa sig själv innan man börjar (så man inte ångrar sig) :

- Använder jag det här?
- Är det för litet/ för stort?
- Är det trasigt?
- Är det något jag egentligen inte gillar så mycket, något jag inte skulle sakna?

Stämmer något av det in på plagget ni tänker sy om, ja då är det bara att börja sy.
:)

Det är riktigt kul, så det är ett tips om ni är trött på det ni har i garderoben. ^^


Vem är du? - Lugn jag ska berätta.

Matilda var namnet. Och då tänker ni. Jaha, det säger mig mycket? -Nepp, men ta det lugnt så ska jag berätta. Tog studenten 2009, och det känns som livet precis har börjat. Man fick lov att på något sätt börja tänka, vad vill jag, vad gillar jag? Och en massa nya intressen kom upp. Några av dessa saker är att jag börjat sytt om kläder, vilket är super kul. Man får bära något ingen annan har. Jag har även gått från en stillasittande godisråtta till en motionerande brud med ett bra närings intag. Haha, det jag vill säga att jag tycker det även är super kul med hälsa. Och kanon inför sommaren 2010. ;) Mycket om detta kommer komma upp i bloggen

RSS 2.0