Energin på topp!

I går blev det ute dag! Årets första pulkaåkning! Oj så skoj! Det uppskattades kan jag lova. Det var en riktigt ivrig farbror bus när vi kom fram till backen. - Åka! Åka! Åka! Haha! Skoj var det, och den här mamman fick röra på benen kan jag lova, springa upp och ner för denna backe. haha! Gillas!
 
Angående tavlorna jag skrev om i förra inlägget, de skulle om dirigeras lite. Dock började idéerna spruta och det är inte riktigt klart än. Mycket tid har jag lagt på de och mer tid kommer det bli och än är idéerna inte slut. Haha! Det är jag i ett nötskal. Har jag väl kommit på nått så går jag helt upp i det och glömmer nästan allt runt om kring. Lika bra att ånga på medan ångan finns där annars slutar det väl med att det aldrig blir klart. Haha! Så typiskt jag! Får återkomma med det kapitlet! 
 
Idag där emot har vart en lång men otroligt rolig dag! Farbror bus vaknade innan kl 5 i morse! Det har nog aldrig hänt förut. Farbror bus och jag startade med att tända upp lite ljus. - Ååh mamma, det blir så där mysigt nu! Att får höra det, och se den där glädjen i lilla farbrorns ögon är mysigare än själva ljusen. ^^ Värmer mamma hjärtat! En kaffe åt mamma blev det också för att sen slå sig ned och rita. Skoj tyckte vi båda! Efter det tog vi båda även tag i Yoga mattan. Farbror bus hakade på så gott han kunde Sötnos! Härligt att starta morgonen på så sätt! Stackars grannar bara att vakna upp och eventuellt kunnat skympa en tok som står och Yogar mellan 5-6 på morgonen. Haha! Efter det har dagen fortsatt i full fart framåt. Promenad, handling, stor kok i köket och kokning av sylt och röjt i hop lite. Men än är kl bara 14:30. Så nu är frågan vad man ska hitta på här näst, men jag kommer nog på något. Farbror bus är i väg en stund med sin pappa för att åka skridskor och jag passar på att slå mig ner en stund och funderar ut nästa lilla grej att tag i. :D Jag måste faktiskt säga att det här var en riktigt bra dag trots den tidiga uppgången. För det är inget jag brukar rekommendera!  haha! Jag börjar fundera på om det verkligen är bra för mig med så pass lång ledighet som jag haft, för jag känner hur energin verkligen spritter i kroppen. Haha! Skämt åsido, snart är ordningen återställd. Ses! 
 
 
(Sådan mor sådan son! Glad kille redo för sitt första åk denna vinter! ) 
 
 

Kommentarer
Postat av: jonna

Ja eller hur :)
Hade gärna haft allt. haha

2016-01-03 @ 20:47:29
URL: http://jonnaalm.blogg.se
Postat av: MADDISENJ.SE

Tack fina du!! Mysigt med pulkaåkning

2016-01-03 @ 21:48:07
URL: http://maddisenj.se
Postat av: Celine

Nej så söt på första bilden!

2016-01-04 @ 11:21:49
URL: http://celinelf.blogg.se
Postat av: Jessica Högberg

Så mysigt ni har det!!

2016-01-04 @ 11:52:27
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: linah

vilken sötnos! <3

2016-01-04 @ 15:41:16
URL: http://nouw.com/linaheve

Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0