Man kan fråga sig vad vi spar all tid till

Yogan har dragit i gång i gen. I dag var andra gången på denna termin. Härligt att ta en paus i packnings-stöket inför Cypern resan som startar på fredag. Eller ja det var nog lika bra att få denna yoga paus, för jag tror jag gjorde allt annat än att packa ändå. Rev ut alla kläder, slängde upp lite kläder på sängen jag skulle ha med, sprang till datorn, drog på musik. Rummet förvandlades till ett dansgolv. Hungrig! Ut i köket, laga mat. Kycklinglasagne, in i ugnen! Tillbaka till packningen slängde upp lite fler kläder, tillbaka till datorn, kika lite. Ut i köket äta och kolla på första delen av ett idol avsnitt. På med musik igen, dansgolv! Slängde upp lite fler kläder. Kaffedags! Kolla datorn! Dansgolv! Kolla datorn, packa! Kom på att jag köpt kvarg, en smak jag inte testat. Kokos! Mums! Älskar kokos! Måste ju testas! Ut i köket! Kolla datorn! Packa igen! Just ja måst ju tvätta lite! - In med en tvättmaskin! Oj måste handla innan Yogan också! På med Yoga kläderna! Ut i bilen för att köra till affären och vidare till Yogan. Ja som ni förstår så gick packningen inge bra i dag. I morgon får jag kanske välja någon lugnare musik och något som inte är fullt lika svängigt som i dag om det ska bli någon packning gjord över huvud taget. Haha! Fyra timmar höll jag på och det resulterade i en hög med kläder på sängen som var långt i från klar. Så kan det gå! Nya tag i morgon, alltting behöver inte riktigt gå som man tänkt sig. 
Att bara få vara och göra det som faller en in kan vara ganska skönt det med. :)  Att ta en kopp te i min nya Ernst Kirchsteiger mugg med citatet "Man kan fråga sig vad vi spar all tid till" känns väldigt passande. En mugg baserad på det här klippet. Så länge det finns tid kvar, sväva i väg och gör det du vill med. Allt måste inte bara handla om måsten ha roligt undertiden! Ses! 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: amanda

Paus i packnings-stöket inför Cypern resan säger du ? Reser ni till Cypern ? Hela familjen ?
Men det gör ni ju så dum jag är, hahaha ! och redan i morgon !

Så nu har du haft lite spring på hit och dit, hihi...fast allting behöver inte riktigt gå som man tänkt sig, och det är ju så sant också !

Bra citat "Man kan fråga sig vad vi spar all tid till", det får jag nog tänka lite, hahaha...Kram vännen, och lycka till på resan !!

2015-09-03 @ 13:19:17
URL: http://amaandar.blogg.se/
Postat av: Veiken

Fullt ös och många bollar i luften! Hoppas att du är packad och klar när planet lyfter!:)

2015-09-03 @ 18:57:36
URL: http://veiken.se
Postat av: Julia Müller-Sandvik

Älskar Ernst, han är så underbart märklig :D

2015-09-03 @ 20:31:48
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/

Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0