Cypern & sandstorm!

Cypern tog ett jätte kliv och denna damm dimma hade förbättrat sig med hela 90% i morse. (Skrev mer om i förra inlägget!) Solen kunde i dag skymtas där bakom vilket den tidigare inte gjort. Värmen var olidlig och vi fick lov att dra oss emot stranden ett tag i dag. Och när det var så pass mycket bättre så gick det äntligen lättare att andas. Det blev en bra dag ändå måste jag säga. Efter stranden väntade restaurangbesök med super god mat. Quesadillas, herre jäklar så gott det är! Nöjd med dagen trotts otur med denna sandstorm som härjat! Ses! 
 
 
 (Slänger upp 2 bilder från dagen. Ni ser sand-dimman är ganska tät men ändå 90% bättre än gårdagen! Det var en hel del i går med andra ord! ) 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: hanna

såg super mysigt ut ju :D
jag kom precis hem och du har precis åkt haha :D

2015-09-10 @ 11:43:00
URL: http://fitnessinspiration.se
Postat av: lacrimosabloggen.se

Åh nej! Jag ska ju till Cypern imorgon! 😱

2015-09-10 @ 14:24:55
URL: http://lacrimosabloggen.se/
Postat av: amanda


Trodde inte att du skulle "hinna" sitta framför datorn på din semestern, hihi...! men det här var ju en rolig grej att jag råkade titta in här !

Och här har jag sett en massa bilder i dina tidigare inlägg och läst om sandstorm !

Hoppas du mår bra och får en fortsatt rolig semester med sol, värme och god mat ! Kramar !!

2015-09-10 @ 16:32:26
URL: http://amaandar.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej!
Kom in av en slump på din sida när jag sökte på sandstorm cypern, tänkte höra med dig vi åker dit imorgon och jag har svår astma, har det börjat vända åt de bättre nu? De kan inte säga om någon ny är på väg va? Hoppas ni får fina fortsatta dagar och slipper denna dimma. Fyy!

Svar: Hej. Vad kul att du hittade hit! :) Det har sett bättre ut och det hade minskat med hela 90 % igår. Men i dag på kvällen hörde jag det ökat i gen. Men finns munskydd att köpa på alla apotek här om det skulle vara så. Dock ser man inte många som har dem på sig längre. Så bättre än det vart är det då. Dock vet jag inte hur du reagerar om du har svår astma. Otroligt dåligt på läst hur det blir och är för de med astma nu här. Tycker du ska höra av dig till ditt resebolag och höra med dom! :) All lycka och hoppas resan blir kanon för er trotts allt! :) Kram!
Tilla

2015-09-10 @ 17:44:41

Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0