Orange betydelse + göra om i hemmet!

Min farbror bus är äntligen hemma efter att ha spenderat tid med sin pappa i Spanien! Som jag saknat honom! Så denna helg har gått helt åt honom. Men vi har även hunnit med att tillsammans pyssla om lägenheten. Torkat fönster och fixat gardiner. Vissa fick tvättas och i köket åkte nya upp. Färgen orange får ta plats i köket nu. Jag vet inte, det är en färg som börjat tilltala mig allt mer senaste tiden. Hör och häpna! - Men nej tappa inte hakan helt, det är fortfarande grönt som är min topp 1. haha Som ni redan vet så älskar jag ju att kolla betydelsen på det mesta och självklart har jag även gjort det denna gång. 
 
Orange står för: 
- En färg som drar till sig mycket uppmärksamhet. Skapar en känsla av entusiasm och att vara levande. Det kan också skapa en känsla av balans, välkomnande och värme. Positiva egenskaper hos orange är bl.a. aktiv, karismatisk, kompetent, kreativ, flexibel, rolig, oberoende, säker och framgångsrik.Den breddar livet o är mycket målmedveten. Orange går vidare.Orange ger mod att se konsekvenserna. Den accepterar hur saker o ting är - och sen ändrar den på det. Orange väcker ej den björn som sover. Den tror på gemenskap. Negativa egenskaper med orange är t.ex. risk, överdriven, upprörande och tröttsamthet.
 
Jag tror att orange kan passa att klä en del av mitt hem nu. Mitt i fönster stöket så kom jag på att jag lära ha en ny matta nu när färgen ska ändras. I väg och sprang in på ett par affärer i jakt efter en matta. Dock kom jag aldrig hem med en matta. Utan annat smått och gott fick istället komma innanför dörrarna. Bland annat lite nya ljuslyktor och blommor till fönstren. Plast så klart. För är det något jag är dålig på så är det att hålla blommor vid liv. haha! Jaja bra blev det, och farbror bus var stöttande i att jag inte lyckats finna någon matta. I hallen säger han. - Ingen matta? Vincent och mamma åka handla matta annan dag! Ses! 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jessica Högberg

Har alltid gillat orange men nu när jag vet betydelsen blev det ju bara bättre!

2015-10-08 @ 14:40:22
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: girltyping.blogg.se

Fina blommor och gulliga ljus :)

2015-10-14 @ 11:33:14
URL: http://girltyping.blogg.se/

Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0