Öppna din famn ..

Det finns något jag ännu inte berättat. Något jag kanske borde. Men hur? - Det är inte bara något man slänger ur sig. 
Jag och farbror bus pappa har bestämt oss sen länge att separera. Ett beslut som i slutändan inte blev speciellt svårt. Ett beslut som vi kommit fram till utan någon egentlig drama. En eld som slutade brinna och glöden slocknade. Vi vela vandra olika vägar. Våra mål efter vägen var inte det samma. Att komma till en korsning där vi vela åt olika håll och att ta vägen rakt fram fanns inte som alternativ. Vi tyckte att farbror bus nog skulle få mest ut av sina föräldrar som två hela föräldrar isär än två halva föräldrar i hop. Vi började vandra åt var sitt håll.
 
Jag tror aldrig jag kommer kunna sluta citera Hellströms texter, de är så galet kloka.
"att drunkna är inte så illa
om det får en att drömma och hoppas på
att en seglande båt ska komma" - Med den insikten och med drömmar som följde oss båda så var beslutet plötsligt inte speciellt svårt. Inte för någon av oss tror jag. Bor i hop gör vi än så länge, men tanken är ju såklart att flytta isär snart. Folk säger ofta - Men vad tråkigt! När de får höra. Men jag vet inte riktigt hur jag ska tackla det. För 2 själar som följde sitt hjärta, mådde bra i hop och lärde sig av varandra, Som kom till en korsning och fortsatte i glädjens riktning, dock på egenfot. Det är så inpräntat på oss alla att det är "sorgligt" när folk väljer att gå isär, men i bland är det helt enkelt bara rätt. För oavsett vad så kommer det bli en vän för livet. En vän jag delat många minnen med, en vän som hjälpt mig att utveckla mig till den punkt jag är i dag. Och det är jag tacksam över. Otroligt tacksam. Och det är något jag måste säga tack för. Och jag hoppas att han delar min känsla. 
 
 
Tänkte avrunda hela inlägget med änu ett citat av Thomas Di Leva denna gång. 
"Öppna din famn för resten av världen
Du är en del av allt det som sker
Så sprid ut ditt ljus så som himmelens stjärnor
Ge av dig själv så som stjärnorna ger" Ses!


 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Väldigt fint och bra skrivet!

2015-11-22 @ 21:24:25
Postat av: Anonym

Klokt & fint skrivet vännen!
" följ ditt hjärta"
Vänskapföralltid <3
Kram L

2015-11-22 @ 22:09:16
Postat av: Julia Müller-Sandvik

Nej men fy, så jobbigt att besluta att separera, även när det är ett bra beslut. Du verkar vara klok, stark och trygg i det ni har valt <3

2015-11-23 @ 18:17:07
URL: http://juliamullersandvik.se/

Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0