25 år senare!

Åren går och det är i dag 25 år sedan jag kom till världen. Det känns konstigt men härligt! 1 år äldre och 1 års mer erfarenhet och upplevelser. Och så kommer det fortsätta, år efter år. Hur fantastiskt är inte det?! Mycket ligger framför mig, och jag vill veta vad det är. Låt mig åldras! 
Åldersnoja för mig? - Inte det minsta. Och jag är osäker på om jag någonsin kommer att hamna där. Det är vackert att åldras! Att kropp och själ fått leva. Att där bakom ligger en historia i varje människa. Och lika så att en ung kropp har en lång oskriven historia kvar att uppleva. Det är fascinerande! Folk har gjort sina försök att reta mig - Halvvägs till 50 nu! - Underbart svarar jag! 
 
Dagen i sig har vart kanon! Då Farbror bus fyller år på Torsdag har jag sagt att alla är välkomna då i stället för ett så kallat i hopslaget kalas. Så denna mulna dag har jag kunnat ta precis som den kommer. Vilket jag verkligen gjort. Farbror bus och jag vaknade, kilade ut i soffan med täcket för att mysa ner oss framför tv. Där spenderade vi större delen av morgonen innan vi börja små röja upp här hemma. Lite disk, plockning och tvättning av kläder. Super härligt att bara strosa runt utan några måsten eller krav. Blev bjuden hem till en vän för fika. Så jag och farbror bus gjorde oss i ordning för att åka dit. Fika, lite presenter, lek och lite snack innan vi styrde hemåt i gen. Tack för det! Det uppskattades! Då hade karln slutat jobbet och vela ha bilen en vända. Han återvände med pizza, något jag är ganska svag för. haha! Hungrig som ett djur var jag så det satt fint. Lite present öppning blev det med. Något som stått mycket i fokus för mig senaste tiden är humor. Skämt som dras vidare steg för steg och tillslut har blivit ett internskämt, något som speglades mycket i dagens presenter. Underbart! :D Glad tjej! Ses! 
 
 
 
 
 
 
 
 (Födelsedags outfit! ) 
 

Kommentarer
Postat av: Cajsa

Nej, jag har använt den nu i några dagar. Än så länge tycker jag inte att den har så mycket att komma med men jag ska pröva den i några veckor så återkommer jag. ;-)

2015-07-28 @ 23:03:19
URL: http://cjssong.blogg.se/
Postat av: Evy

Ja jag behövde köpa ny maskara delvis då min förra tog slut. Samma med eyeliner oxå. Plus det va lika bra att köpa ny foundation innan min nästa ä slut så slipper ja tänka på att köpa ny just när den ä helt slut. :)

2015-07-29 @ 01:44:07
URL: http://mybloggnotyours.bloggplatsen.se
Postat av: Veiken

Grattis i efterskott! Livet blir bara bättre och bättre allt eftersom tiden går! Mer erfarenhet och större självkänsla är inte dumt att packa ner i livets kappsäck! :)

2015-07-29 @ 12:34:13
URL: http://veiken.se
Postat av: amanda

"Det är vackert att åldras", hihi...säger du som fyller 25 !

Är du född den 28 juli ? då är du lejon på horoskop.
Lejonet är verkligen solens tecken och de är lekfulla, stolta och älskar att stå i centrum. Lejonet är mycket kreativ !

HJÄRTLIGA GRATULATIONER och kramisar på din födelsedag !

Allt gott till dig !

2015-07-30 @ 12:09:38
URL: http://amaandar.blogg.se/
Postat av: Emma Engström

Grattis i efterskott! :D Grymt inspirerande att läsa, kram!

2015-07-30 @ 19:12:52
URL: http://engstromemma.devote.se
Postat av: Life of Johanna

Grattis i efterskott! :)

2015-07-30 @ 19:36:16
URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: jonna

grattis i efterskott. :) Hoppas du hade en bra födelsedag!

2015-07-30 @ 23:06:51
URL: http://jonnaalm.blogg.se
Postat av: hanna

tack fina du ! :D
gillar outfiten starkt!

2015-07-31 @ 17:44:51
URL: http://fitnessinspiration.se

Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0