Håkan Hellström - Ullevi - Himmel blå himmel blå

Farbror bus och jag knatade i väg till en vän runt lunch i dag. Då hon har en son i samma ålder så fick grabbarna äta lunch ihop. Sen blev det bus hej vilt. 2 busiga killar! Och ni vet när det blir så där galet tyst, när man vet helt garanterat att det är bus på gång. Det inträffade så klart! Då dom sprungit ut i köket så ropade vi in till dem, - Killar vad gör ni för något? Till svar fick vi "-Ingenting tjejer! Det är lugnt!"  Vi bröt i hop i skratt! En treåring kan verkligen kläcka kommentarer man inte alls är beredd på. Underbara barn! Efter lunch och lek knatade vi i väg hela gänget för att handla lite och för att komma ut på en promenad. Riktigt härlig dag! 
 
Kvälls kvisten har jag ägnat åt att greppa pennan. Att fördriva tiden åt att kladda lite är verkligen avkopplande! Samtidigt som filmen om Ullevi konserten stått på då den visades på tv igen. Att man redan sett den gör inget som helst. Jag kan inte få nog av det! Denna passion, glöd, glädje men även sorg, besvikelse och känslan av brustna hjärtan. Han kan förmedla allt och lite till och det är en gåva. En gåva värd att hylla. Livets teater som han sätter ord på så galet bra. Så många år jag stått vid din sida och så många år du följt mig i min vardag. - Håkan, "Du var solskenet, och jag var ensam. Du är en sång på mina läppar. Du kan gå din egen väg. Vill du ha en idiot lägg din hand i min. Allt det bästa till dig min vän, Och må kärlek gå din väg igen. Kyss ingen imorgon, du kan kyssa idag, du kan kyssa idag." - Håkan en liten hyllning till dig, allt i dina egna ord. För är det något du kan så är det att trolla, trolla med orden. Ses! 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Julia Müller-Sandvik

Haha, ja jag såg ett citat att "tystnad betyder lugn och ro - utom om du har en hundvalp. Då betyder det något helt annat!" - men det stämmer väl på unga barn också ^^

2015-12-29 @ 11:33:16
URL: http://juliamullersandvik.se/
Postat av: Liborius

Håkan är bäst!

2015-12-29 @ 23:07:31
URL: http://liborius.se
Postat av: Veiken

Jag önskar dig ett toppenår 2016! Med eller utan Håkan! ;)

2015-12-30 @ 14:37:46
URL: http://veiken.se
Postat av: Jessica Högberg

Vilken mysig dag!

2015-12-30 @ 17:21:04
URL: http://lchftrollet.blogg.se/
Postat av: MADDISENJ.SE

Gott nytt år fina du!!

2015-12-31 @ 10:20:17
URL: http://maddisenj.se

Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0