Armband och dess betydelse.

restaurangerna här så får man nästan alltid "gratis saker" i form av någon efterrätt eller liknande som te.x glass, pudding eller något drickbart. Dock skiljde en restaurang ut sig lite. Vi var på väg att gå då en tjej skyndade sig att hämta något. Det var ett armband till mig. Ett ganska fint faktiskt. På armbandet hängde det massa berlocker. Jag är ganska intresserad av att veta vad saker och ting har för betydelse. Vad dom symboliserar. Så jag bestämde mig helt enkelt för att ta reda på det. Och jag kan nog tycka att armbandet till och med är vackrare nu när "jag lärt känna det bättre". 
 
Fjäril - Ett tecken på en ny början på ett högre plan. Precis som fjärilen kommer fram ur sin kokong kan det betyda att du träder fram med en ny skönhet och en ny medvetenhet, att du går in i en period av pånyttfödelse och transformation. Fjäril är en mycket gammal symbol för själen och till och med för själva livet men som också betyder glädje, lycka och frihet.

 

 Delfinen - Symbol för ohämmad, glädje, lekfullhet, spontanitet och andlig upplysning. Delfiner är väldigt medvetna och intelligenta varelser som lär sig leva tillsammans i glädje och harmoni. Livet är till för att njutas av. Le och skratta! Helhetstänkande och intelligens. Helande och befriande krafter. 

 

Stjärna - För att titta på stjärnorna måste man titta mot himlen. Se upp till dem. Stjärnor är därför en symbol för föredömen men även för ambitioner.

 

 (På stjärnan fanns ett öga. Jag valde att se dessa som enskilda. Men vet någon om ett öga på en stjärna betyder något speciellt? ) 

 

Öga-  Igenkännande.

 

Nyckel - Förståelse.

 

Blomma - Hittade inget om blomman i sig utan bara om specifika blommor. Något som dock var återkommande i många blommor var, skönhet och ödmjukhet. 

 

 

Kommentarer
Postat av: Annelie

åh vad gulligt att de gav dig detta! :) tycker det är så kul att läsa när du skriver om vad olika saker symboliserar!! :)

2015-04-29 @ 02:21:54
URL: http://lie7.for.me
Postat av: Miranda

Åh så fint armband. :)

2015-04-29 @ 12:39:28
URL: http://nouw.com/miranda.ehrnholm
Postat av: Toto

Visst är det fint när någonting får en vackrare betydelse när man tittar på det lite närmare? :)

2015-04-29 @ 13:47:17
URL: http://lillaintensiven.blogg.se
Postat av: Life of Johanna

Så fint armband

2015-04-29 @ 21:17:20
URL: http://lifeofjohanna.se
Postat av: Julia Müller-Sandvik

Åh nej, så himla fint :D :D

2015-04-30 @ 07:10:54
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/
Postat av: amanda


Oh, vad söt ! helt underbar armband !
och så mycket
värdefullt budskap till dig !!!

Idag är valborgsmässoafton,
och valborgsfirandet uppfattas gärna som något unikt svenskt,
firar ni "valborg" där ?

Kramisar till dig !

2015-04-30 @ 09:50:15
URL: http://amaandar.blogg.se/
Postat av: Bianca Rehnberg

vad fint armband :D

2015-05-08 @ 20:57:15
URL: http://biancar.se/

Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0