Film, Stockholm och koppla ner!

Dagen igår blev att spenderas på balkongen. Lite vatten lek blev det så klart ändå för farbror bus. Att få sitta och hälla med vatten är bland det roligaste han vet. Och att det ran ut ett par liter vatten gör inget, då vi bor längst ner. Så det är Okej! Våra grannar har inte lidit av ofrivilligt regn. Haha! ^^
 
Blev att vi avslutade kvällen i går med film igen . Såg den andra filmen av denna film serie. (Skrev lite om här! )  Det som gör filmserien är lite speciell är att det är samma skådisar i den, även fast det skiljer sig flera flera år emellan filmerna. Men känns lite som att det var den enda tanken de hade för filmerna? Motbevisa mig gärna om jag har fel! :D Film två var i vilket fall liiiite bättre. I kväll ska vi avsluta med sista filmen. Sen kan ni få den slutgiltiga bedömningen. Haha! ^^
 
 
I dag är sista dagen hemma den här veckan då vi beslutat oss för att åka till Stockholm i morgon! Ska bli super kul! Inget är egentligen spikat vad vi ska göra. Enda planeringen vi har är att vi ska äta middag en kväll med farbror bus farmor. Super mys! :D Och farbror bus kommer så klart bli super glad att få träffa farmor i gen. ^^ Tror det blir en riktigt härlig helg i Stockholm! :)
 
Sitter för tillfället på balkongen nu. Och jag ska nog bara luta mig tillbaka en stund och njuta. Farbror bus sover sin middagsvila. Och det är dags för min hjärna att bara koppla ner en stund, även så internet. Ses!
 
 
 
(Lär ju så klart införskaffa mer popcorn till i kväll, bara för att få chans till att använda min fina skål. Popcorn får duga, då godis är struket ur huset ett litet tag framöver. ^^ haha )

 

Kommentarer

Något på hjärtat? - Skriv här.

Namn:
Kom ihåg mig?

Hur hittar jag dig?

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0